faalauaiteleina Faiga Faavae

Faiga Faʻavae Tulāfono

ua tuuto atu i le puipuia o oe lava. Faʻafesoʻotaʻi i matou pe afai oi ai ni au fesili poʻo ni faʻafitauli e faatatau i le faʻaaogaina o lau Personal Data ma o le a matou fiafia e fesoasoani ia te oe.

I le faʻaaogaina o lenei 'upega tafailagi / / ma a matou tautua, ua e malie i le Faʻasalaga o au Faʻamaumauga a le tagata lava ia e pei ona faʻamatalaina i totonu o lenei Tulafono mo le Puipuia.

Lisi o Mataupu

  1. Faʻamatalaga faʻaaogaina i lenei Faiga Faavae
  2. Taiala o le puipuiga o faʻamaumauga tatou te mulimuli ai
  3. O ā au aia tatau e uiga i lau Personal Data
  4. O a Personal Data matou te aoina e uiga ia te oe
  5. Faʻapefea ona matou faʻaaogaina lau Personal Data
  6. O ai isi e mafai ona maua lau Personal Data
  7. Faʻafefea ona matou malupuipuia au faʻamatalaga
  8. Faamatalaga e uiga i kuki
  9. Faʻamatalaga faʻamatalaga

Faʻamatalaga

Personal Data- soʻo se faʻamatalaga e fesoʻotai i se tagata faʻapitoa e iloagofie pe faʻaalia.
lotelotega- soʻo se taotoga poʻo se faʻatulagaina o faʻatinoga o loʻo faʻatinoina i luga o le Personal Data poʻo i seti o faʻamaumauga patino.
Mataupu autu- o se tagata masani o loʻo faʻatautaia Ana Faʻamaumauga.
tamaitiiti - o se tagata masani i lalo ole 16 tausaga o le matua.
Matou / matou (pe faʻauluuluga pe leai) -

Mataupu Faavae o Puipuiga o Faamatalaga

Matou te folafola atu e mulimuli i faʻamaumauga o faʻamaumauga nei:

  • Faʻasalaga e faʻamaonia, saʻo, manino. O a tatou gaioiga e faia ai ni mafuaaga faaletulafono. Matou te mafaufau pea i au aia tatau ao lei Faʻasagaina Personal Data. Matou te tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le Faʻasalaga pe a talosaga.
  • Faʻasalaga e faʻamapulaʻa i le faʻamoemoe. O a tatou gaioiga faʻatinoina e fetaui ma le faʻamoemoe na faʻapipiʻiina ai Personal Data.
  • Faʻasalaga e faia i sina faʻamaumauga laiti. E na ona matou aoina ma faʻagasolo le laʻititi o le Personal Data manaʻomia mo soʻo se faʻamoemoega.
  • Faʻasalalau e faʻatapulaʻaina i se vaitaimi. Matou te le teuina au faʻamatalaga mo se taimi uumi nai lo le manaʻomia.
  • O le a tatou faia le mea sili tatou te mafaia ina ia mautinoa ai le sao o faʻamatalaga.
  • O le a tatou faia le mea sili tatou te mafaia e faʻamautinoa ai le saʻo ma le agatapuia o faʻamatalaga.

Faʻamaumauga o mataupu autu

O le Vaega o Faʻamaumauga o loʻo i ai aia tatau nei:

  1. Aia tatau i faʻamatalaga - o lona uiga e tatau ona e saʻo e iloa pe o loʻo faʻapenaina lau Personal Data; oa faamaumauga o loʻo aoina mai, mai le mea e maua ai ma pe aisea ma o ai foi e faʻaaogaina.
  2. Aia tatau e maua - o lona uiga o oe le aia tatau e maua ai faamatalaga na aoina mai / oe. E aofia ai lau aia tatau e talosagaina ai ma maua se kopi o lau Personal Data na faʻaputuina.
  3. Aia tatau e toe teuteu ai - o lona uiga o oe le aia tatau e talosagaina ai le toe teuteuga poo le soloia o lau Personal Data lea e le saʻo pe ua le maeʻa.
  4. Aia tatau i le solo - o lona uiga i nisi o tulaga e mafai ona e talosaga mo lau Personal Data ina ia tapeina mai a matou faamaumauga.
  5. Aia tatau e taofiofia ai le gaioiga - o lona uiga pe a faʻaoga nisi aiaiga, o loʻo ia te oe le aia tatau e taofiofia ai le Faagasologa o lau Personal Data.
  6. Aia tatau e tetee atu ai i le gaioiga - o lona uiga i nisi tulaga o oe le aiā e tetee atu ai i le Faagasologa o au Faʻamaumauga patino, mo se faʻataʻitaʻiga i le tulaga o le faʻatautaia saʻo.
  7. Aia tatau e tetee atu ai i le Processing Automation - o lona uiga o oe le aia tatau e teteʻe atu ai i le Faʻamasinoga faʻapitoa, e aofia ai le faʻamalo; ma e le tatau ona fai fuafua i se faaiuga e faʻavae faʻapitoa i le faʻaaogaina ole masini. O lenei mea saʻo e mafai ona e faʻamalosi i soʻo se taimi lava e iai se taunuʻuga o le talafaʻasolopito e maua ai aʻafiaga faaletulafono e faʻatatau pe aʻafia ai oe.
  8. Aia tatau ile faʻamatalaga faʻamatalaga - oe iai le aiā e maua mai ai lau Faʻamaumauga patino i se masini e mafai ona faʻaaogaina masini pe afai foi e mafai, pei o se faʻaliliuga tuusaʻo mai le tasi Polokalama i le isi.
  9. Aia tatau e faatoai ai se faasea - afai e te teena lau talosaga i lalo o Aia Tatau, o le a matou tuuina atu ia te oe se mafuaaga pe aisea. Afai e te le o faʻamalieina le auala na tagofia ai lau talosaga, faʻafesoʻotaʻi mai.
  10. Taumatau mo le fesoasoani apule vaavaaia- o lona uiga o loʻo ia te oe le aia tatau mo le fesoasoani a se pule vaavaaia ma le aia tatau mo isi togafitiga faaletulafono e pei o le faia o se faʻasalaga.
  11. Aia tatau e teʻi ai le faʻatagaga - o loʻo i ai lau aia tatau e toina ai soʻo se maliega mo le Faʻasalaga o lau Personal Data.

Faʻamaumauga matou te aoina

Faʻamatalaga na e tuʻuina mai ia i matou
Atonu o lau tuatusi imeli, igoa, tuatusi o le tuatusi, tuatusi o le fale ma isi mea faapena - aemaise lava faʻamatalaga e talafeagai mo le faʻauluina atu oe i se oloa / auaunaga poʻo le faʻaleleia atili o lau faʻatautaia faʻatau. Matou te faʻasaoina faʻamatalaga o loʻo e tuʻuina atu ia i matou ina ia mafai ai ona e faʻamatalaina pe faia isi gaoioiga i le upega tafaʻilagi. O lenei faʻamatalaga e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, lou igoa ma lau tuatusi imeli.

Faʻamatalaga e aunoa ma se faʻamatalaga e uiga ia oe
E aofia ai faʻamatalaga e otometi lava ona teuina e kuki ma isi mea faigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, lau faʻatau pepa faʻatau, lau tuatusi IP, lau faʻatauga faʻatau (pe'āfai ei ai) ma isi. O lenei faʻamatalaga e faʻaaogaina e faʻaleleia atili ai lou tomai masani. A e faʻaaogaina a matou tautua pe tilotilo i matāʻupu o la matou 'upega tafaʻilagi, e mafai ona faʻamaonia au gaioiga.

Faamatalaga mai a matou paaga
Matou te aoina faʻamatalaga mai a matou paaga talitonuina ma faʻamaonia o loʻo i ai a latou mafuaaga faaletulafono e faʻasoa atu ai lena faʻamatalaga ia i matou. O le faʻamatalaga lea na e tuʻu saʻo atu ia i latou pe ua latou potopoto e uiga ia oe i luga o isi mafuaaga faaletulafono. O lenei lisi o le: NCS Trust, EFL Trust.

Faʻaalia avanoa lautele
E mafai ona matou aoina faʻamatalaga e uiga ia oe o loʻo avanoa lautele.

Faʻapefea ona matou faʻaaogaina lau Personal Data

Matou te faʻaaogaina au Personal Data ina ia:

  • tuʻuina atu a matou auaunaga ia te oe. E aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, resitalaina o lau teugatupe; avatu ia oe isi oloa ma tautua na e talosagaina; tuʻuina atu ia te oe mea faʻalauiloa i lau talosaga ma fesoʻotaʻi ma oe e faʻatatau i na oloa ma tautua; fesootai ma fegalegaleai ma oe; ma logoina oe i suiga i soʻo se auaunaga.
  • faʻaleleia lou poto masani tagata faʻatau;
  • faataunuu se noataga i lalo o le tulafono po o konekarate;
  • e fesoʻotaʻi atu e uiga i se polokalame a le autalavou e te vaʻaia oe poʻo lau tama ua resitalaina;
  • e uiga i le manuia o tala mai a tatou polokalama a le autalavou;
  • e lagolagoina oe poʻo lau tama i se polokalama a le autalavou

Matou te faʻaaogaina lau Personal Data i luga o mafuaaga tatau ma / poʻo lau maliega.

I luga o mafuaaga o le ulu atu i se konekarate poʻo le faʻamalieina o noataga konekarate, matou te faʻagaigaina lau Faʻamaumauga patino mo faamoemoega nei:

  • ia iloa oe;
  • ia tuʻuina atu ia te oe se auaunaga poʻo le tuʻuina atu / ofoina atu ia te oe se oloa;
  • ia fesoʻotai faʻasoa mo le faʻatau poʻo le faʻatau;
  • e fesoʻotaʻi atu e uiga i se polokalame a le autalavou e te vaʻaia oe poʻo lau tama ua resitalaina;
  • e uiga i le manuia o tala mai a tatou polokalama a le autalavou;
  • e lagolagoina oe poʻo lau tama i se polokalama a le autalavou

I luga o le mafuaaga o le aia tatau, matou te faʻagaigaina lau Personal Data mo faamoemoega nei:

  • e auina atu ia te oe ni ofo patino (* mai ia i matou ma / poo a matou paaga filifilia ma le faaeteete);
  • e faʻatino ma auʻiliʻili le tatou tagata o tausia (faʻatatau amioga ma talafaasolopito) ina ia faʻaleleia ai le tulaga, ituaiga, ma le maua o oloa / auaunaga na ofoina atu / tuʻuina atu;
  • ia faafoeina fesili e uiga i le faamalieina o tagata o tausia;
  • e fesoʻotaʻi atu e uiga i se polokalame a le autalavou e te vaʻaia oe poʻo lau tama ua resitalaina;
  • e uiga i le manuia o tala mai a tatou polokalama a le autalavou;
  • e lagolagoina oe poʻo lau tama i se polokalama a le autalavou

Afai lava e te le i logoina i matou i se isi itu, matou te manatu e ofoina atu au oloa / auaunaga e talitutusa pe tutusa i lau faʻatauga o le tala faasolopito / suʻesuʻega e avea ma a matou aia tatau.

Faatasi ai ma lau faʻatagaga ua matou Faagasolo lau Personal Data mo faamoemoega nei:

  • e tuʻuina atu ia te oe ni talafou ma ofo faʻapoloketi (mai matou ma / poʻo a matou paaga filifilia);
  • mo isi faʻamoemoe ua matou talosagaina lau maliega mo;
  • e fesoʻotaʻi atu e uiga i se polokalame a le autalavou e te vaʻaia oe poʻo lau tama ua resitalaina;
  • e uiga i le manuia o tala mai a tatou polokalama a le autalavou;
  • e lagolagoina oe poʻo lau tama i se polokalama a le autalavou

Matou te faʻatulagaina au Faʻamaumauga a le Tagata Lava Ia ina ia mafai ai ona faʻamalieina le faʻatuputupulaʻia mai le tulafono ma / poʻo le faʻaogaina o lau Personal Data mo filifiliga na tuʻuina mai e le tulafono. Matou te faʻaagaga le aia tatau i le le amanaiaina o le Personal Data na faʻaputuina ma faʻaaogaina ia faʻamatalaga. Matou te faʻaaoga faʻamatalaga i fafo atu o le lautele o lenei Faiga Faavae pe afai e le o amanaiaina. Matou te le faʻasaoina faʻamatalaga faʻasalalau e pei o faʻamatalaga faʻataʻi aitalafu. O le a matou faʻasaoina isi faʻatauga faʻasalalau na aoina e uiga ia te oe mo le umi e manaʻomia ai mo faʻamatalaga tau tupe po o isi matafaioi e maua mai i le tulafono, ae le umi atu nai lo 5 tausaga.

E mafai ona matou faʻapipiʻia lau Personal Data mo nisi faʻamoemoega e le o taʻua iinei, ae ogatasi ma le uluai faamoemoega lea na faʻapipiʻiina ai faʻamaumauga. Ina ia faia lenei mea, o le a matou mautinoa e faapea:

  • o le fesoʻotaʻiga i le va o faʻamoemoega, faʻamatalaga ma le natura o faʻamaumauga a le tagata lava ia e fetaui lelei mo le faʻaopoopoina o le faʻagasologa;
  • o le isi Faʻasalaga o le a le afaina ai ou manaʻoga ma
  • o le ai ai se malupuipuia talafeagai mo le faʻaleleia.

Matou te logoina oe i soʻo se isi Faʻasalaga ma faʻamoemoega.

O ai isi e mafai ona maua lau Personal Data

Matou te le fefaasoaai au Faʻamatalaga Patino i tagata ese. Faʻamaumauga patino e uiga ia oe o loʻo i nisi o mataupu ua tuʻuina atu ia matou paaga talitonuina ina ia mafai ai ona tuʻuina atu le auaunaga ia te oe e mafai ai poʻo le faʻaleleia atili o lau faʻataʻitaʻiga. Matou te faʻasoa atu au faʻamatalaga i:

O a tatou paaga galue:

  • PayPal mo totogi. Ua logoina oe ao faagasolo lenei faagasologa.

O matou paaga polokalame:

  • O le NCS Trust - mo na o Polokalame NCS.
  • EFL Trust - mo polokalama NCS na o le polokalama.

E na ona matou galulue ma paaga Faʻamaonia e mafai ona faʻamautinoa le maualuga o le puipuiga i lau Personal Data. Matou te faʻaalia lau Personal Data i isi vaega poʻo ofisa o le malo pe a faʻatulafonoina matou te faia. E mafai ona matou faʻaalia lau Personal Data i isi vaega pe afai ua e malilie i ai pe afai ei ai isi mafuaaga faaletulafono mo ia.

Faʻafefea ona matou malupuipuia au faʻamatalaga

Matou te faia le mea sili tatou te mafaia e tausia ai le saogalemu o lau Personal Data. Matou te faʻaogaina faʻamaoniga saogalemu mo fesoʻotaʻiga ma le fesiitaiga o faʻamatalaga (pei o le HTTPS). Matou te faʻaaogaina le le faʻamaoniaina ma le igoa igoa e talafeagai. Matou te siakiina a matou polokalama mo vaivaiga faigofie ma osofaiga.

E tusa lava pe tatou te taumafai i le mea sili tatou te mafaia e le mafai ona tatou mautinoa le saogalemu o faamatalaga. Ae ui i lea, matou te folafola atu e logoina pulega tatau o soliga o faʻamatalaga. Matou te logoina foʻi oe pe i ai se taufaʻatau i au aia tatau poʻo mea e fiafia i ai. O le a matou faia mea uma e mafai ona matou mafaia e puipuia ai le puipuiga o le puipuiga ma fesoasoani i le pulega pe a tatau ona tupu soʻo se soliga.

Afai ei ai sau tala faʻatasi ma oe, ia maitau e tatau ona e taofia lou igoa o le username and password.

fanau

Matou te le faʻamoemoe e aoina mai pe maua mai faʻamatalaga faʻamatalaga mai tamaiti i lalo o le 14 tausaga e ala i la matou 'upega tafaʻilagi. I le avea ai o se talavou alofa mama, o loʻo i ai se manaʻoga e aoina faʻamatalaga e uiga i tagata talavou o loʻo fiafia iai, poʻo auai i a tatou polokalame. E faʻafesoʻotaʻi mātua e tusa ai ma nei faʻamatalaga pe'ā tuʻuina atu faʻamatalaga matua.

Kuki ma isi tekinolosi tatou te faʻaogaina

Matou te faʻaaogaina kuki ma / poʻo tekinolosi talitutusa e faʻamalamalama ai amioga a le tagata, pulea le 'upega tafaʻilagi, faʻatautaia ai' auʻaunaga, ma ia aoina faʻamatalaga e uiga i tagata faʻaoga. Ua faia lenei mea ina ia faʻamaonia ma faʻaleleia lou poto masani ma i matou.

O se kuki o se faila faila laitiiti i luga o lau komepiuta. Kuki teuina faamatalaga lea e faʻaaoga e fesoasoani ai i nofoaga e faigaluega ai. E na o matou e mafai ona maua kuki na fatuina e la matou 'upega tafaʻilagi. E mafai ona e pulea lau kuki i le tulaga ole masini. Filifili e faʻamalosi kuki e mafai ona taofia lou faʻaaogaina o nisi o galuega.

Matou te faʻaaogaina kuki mo faamoemoega nei:

  • Kuki e manaʻomia - o nei kuki e manaʻomia mo oe ina ia mafai ona faʻaaogaina nisi o mea taua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, e pei o le taina i totonu. E le aoina e kuki nei faʻamatalaga patino.
  • Kuki faʻatino - o nei kuki e maua ai le faʻatinoga e faʻaaogaina ai la matou tautua ma sili atu le faigofie ma mafai ai ona maua nisi uiga patino e mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu latou te manatuaina lou igoa ma lau i-meli i fomu faʻamatalaga ina ia e le toe toe ulufale mai i lenei faʻamatalaga i le isi taimi pe a faʻamatala.
  • Kuki faʻamatalaga - o nei kuki e faʻaaogaina e mataitu ai le faʻaoga ma le faatinoga o la tatou 'upega tafaʻilagi ma tautua
  • Faasilasilaina kuki - o nei kuki e faʻaaogaina e faʻalauiloa ai faʻasalalauga e fetaui ma oe ma au mea e fiafia i ai. E le gata i lea, e faʻaaogaina e faʻapulaʻa ai le numera o taimi e te vaʻai ai i se faʻasalalauga. E masani lava ona tuʻuina i luga o le upega tafailagi e ala i fesoʻotaiga faʻasalalauga ma le faʻatagaga a le 'aufaipisinisi O nei kuki e manatua na e asiasia se uepisaite ma o lenei faʻamatalaga o loʻo faʻasoa atu i isi faʻalapotopotoga e pei o tagata faʻasalalauga. E tele taimi e faʻatulagaina ai pe kilivaina kuki o le a fesoʻotaʻi atu i le faʻatinoga o le 'upega tafaʻilagi na saunia e le isi faʻalapotopotoga

E mafai ona e aveesea kuki o loʻo teuina i totonu o lau komepiuta e ala i lau 'initaneti. I le isi itu, e mafai ona e pulea nisi kuki a le 3rd e ala i le faʻaaogaina o se faʻalapotopotoga e faʻaleleia ai le faʻalauiloaina e pei o optout.aboutads.info or oeronlinechoices.com. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i kuki, asiasi allaboutcookies.org.

Matou te faʻaaogaina Google Analytics e faʻatatau auala i la matou 'upega tafaʻilagi. Google ei ai a latou lava Aiaiga Faʻasinomaga e mafai ona e iloiloina iinei. Afai e te manaʻo e teʻa ese mai le sailiga mai Google Analytics, asiasi i le Google Analytics itulau amata.

Contact Faamatalaga

Pulega o le Supervistory mo Faʻamatalaga i Egelani - https://ico.org.uk - ICO - Office Information Commission

Element Society - valaau 0114 2999 214 e faʻamatalaina faʻamaumauga.

Faʻafesuiaiga i lenei taʻiala Faʻapitoa

Matou te faʻaagaga le aia tatau e fai ai suiga i lenei Tulafono mo le Faʻasalalau.
O suiga mulimuli na faia 21 / 05 / 2018.

Element Society